BEMUTATKOZÁS

 

Hitvallásom:

 

         Egyetlen asztrológus sem képes az életet és a sorsot magasabb szinten értelmezni, mint ahol önmaga áll!

        Célom az, hogy hiteles példamutatással, valódi, használható, gyakorlati megoldást adva segítsek mindazoknak, akik megtisztelnek bizalmukkal, abban, hogy boldogok és elégedettek legyen önmagukkal és az őket körülvevő világgal! Testileg, lelkileg és szellemileg egészségesen, harmóniában éljenek.

         Az asztrológia egy több évezredes tökéletes módszer önmagunk megismeréséhez. Ismerd meg személyes életfeladatodat, melyhez az összes adottságodat, képességedet kaptad. Végül fogadd el ezeket és vállald fel a külvilág előtt. Mindezek tudatában ráébredsz, hogy tökéletes vagy! Mindened megvan ahhoz, hogy feladatodban kiteljesedj.

 

         Nőként, feleségként és anyaként hiszem, hogy a legfontosabb kötelességünk boldognak lenni, mert akkor ezt a mintát adjuk tovább gyermekeinknek!

 

Asztrológusi ETIKA!

1. A halál időpontjáról soha, senkinek, semmilyen körülmények között nem adok felvilágosítást!

2. Tiszteletben tartom az egyén szabad akaratát. Elzárkózom attól, hogy bárkiben determinált (eleve elrendelt) jövőképet alakítsak ki. Vallom, hogy a sors alakításában az egyén szabad akaratának döntő szerepe van.

3. A képlet által jelzett irányvonalakat lehetőségként kezelem és semmiképpen nem vállalom át a döntést a hozzám fordulóktól.

4. Az elemzés során mindenképpen a hozzám forduló személy érdekeit védem és a róla szerzett információkat titokként őrzöm.

5. Harmadik személyről csak nagyon szűk morális kereteken belül, leginkább a hozzám fordulót is érintő kérdéseket tekintve adok felvilágosítást.  

6. A nem ártás elvét mindenkor szem előtt tartom.  

7. Az asztrológiát elsősorban egy gnosztikus (tapasztalati) önismereti útnak tartom, mely holisztikus világképen alapul és eszközként használja az analogikus (szimbolikus) gondolkodást. 

 

 

Életrajz:

 

         Szegeden születtem 1977-ben. Magyarország első, kísérleti 6 osztályos gimnáziumában angol-számítástechnika szakon végeztem. Az itt töltött 6 év komoly alapot jelentett további tanulmányaimhoz.     

        A testi-lelki-szellemi egészség és az egészséges életmód gyermekkorom óta kiemelkedően fontos számomra. 4 éves korom óta aktívan sportolok. Mindig vonzott a keleti kultúra és akkoriban nem volt más lehetőségem közelebb kerülni hozzá, mint a kyokushinkai karate, melyet 6 éves koromtól 18 éves koromig űztem. Az aktív mozgás szerves része családi életünknek. Férjem a Himalájai Jóga Tradíció nemzetközi jógaoktatója, mely rendszeren belül én is kaptam személyes mantrabeavatást egyik indiai utunk során.

         1995-ben tanulmányaim miatt Miskolcra költöztem. Itt ismerkedtem meg férjemmel, akivel 1997 óta élünk harmonikus, boldog házasságban. Barátom, szellemi és lelki társam, szerelmem, támaszom egy személyben. Kivételes Isteni Kegyelem, hogy ő lehet a társam. Három leánygyermeket nevelünk, Fannit, a Rett-szindrómás Pálmát és Védát.

 

Szakmai életrajz:

 

        1997-től kezdtem érdeklődni a spirituális dolgok iránt. Férjemnek köszönhetően - aki jógaoktató - elsőként a jóga szellemiségével találkoztam. 2000-ben kaptam személyes mantrabeavatást indiai gurumtól. A jógából adódó lacto-vegetáriánus életmód hatására évekig tartottam reform főzőtanfolyamot Halmos Edit jógaoktató,hangterapeutával. Napjainkban a jógakonyhát ötvözve az asztrológiai szimbólumokkal (asztro-gasztro) finom és egészséges receptekkel adok főzési és életmódtanácsokat.

        Tanultam és mesterek általi beavatást nyertem több ezoterikus és filozófiai ágba. Az érettségit követően pedagógiai, pszichológiai és asztrológiai diplomákat szereztem, valamint elvégeztem az Egészségügyi Továbbképző Intézet OKJ-s képzésének természetgyógyász szakát.

 

      Mindezekkel párhuzamosan kezdtem el az asztrológiával foglalkozni, 1999-től. Először Mireisz László és Kovács Gábor által tartott javasgyógyász képzésen vettem részt. Rett.szindrómával született kislányunk miatt azonban nem tudtam vállalni a tanulással együttjáró Budapestre utazást. 2002-ben lehetőségem nyílt beiratkozni Takács Tibor 4 éves iskolájába, ahol első asztrológusi diplomámat szereztem. Ezt követően tanultam a Baktay Ervin Asztrológiai Intézetben, Bán Tamástól, egyénileg Borsos Lászlótól és Kalo Jenőtől, akiknek nagyon sokat köszönhetek.

           Az eddigi tanulmányim közül mégis legjelentősebbnek a  3 éves Hermetikus asztrológia képzés elvégzését tartom, Mireisz László, Kovács Gábor és Barna Gábot előadásban! Kiemelkedő elméleti tudásuk és hatalmas szakmai tapasztaluk miatt a leghitelesebb tanítóknak tartom őket.

 

            Első személyes mantra beavatásomat a Jóga a Mindennapi Életben rendszer alapítójától Swami Maheshwaranandától kaptam 2000. augusztusában. 

 

 

           2006-tól a Himalájai Jóga Tradíció tanításait kezdtem gyakorolni. 2013. márciusában, Rishikeshben kaptam második személyes mantra beavatást Mesteremtől, Swami Veda Bharatitól a Himalájai Jóga Tradícióba!

           Családommal igyekszünk minél több elvonuláson és képzésen részt venni a Himalájai Jóga Tradíció indiai központjában.

 

        A hivatalos képzéseken túl folyamatosan, autodidakta módón képzem magam keleti és nyugati filozófia, vallás filozófia, különböző pszichoterápiák, alternatív gyógyászat, az asztrológia speciális ágaiban (Pl.: horary, elekciós, egészségügyi, szinasztria, mundán), az andragógia, a táplálkozás valamint a jóga területén. A jóga ösvényén játva folyamatosan tanulmányozom Patandzsali jóga szútráit, a Bhagavad Gita-t valamint a Tantra jógát.

 

        2008-tól elindítottam saját, 4 éves gyakorlati asztrológus képzésemet, a miskolci Egyetemen.

     2012. szeptember 01-től megnyitottuk, a Himalájai Jóga Tradíció központját, Miskolcon. Azóta minden jógafoglalkozás, egyéni terápia, szatszang, előadás, oktatás, egyéni tanácsadás stb. itt zajlik! (Miskolc, Győri kapu 24/A.)

        A megszerzett tudás azonban csupán információ. A hiteles tudáshoz megtapasztalásra van szükség. Éppen ezért a hitelesség számomra elsődleges fontosságú! Folyamatosan törekszem arra, hogy a tanítás azonos legyen az általam megélt dolgokkal.

        Férjemmel három leánygyermeket nevelünk, akik komoly tükröt tartanak nekünk az élet minden pillanatában. Ők életünk legnagyobb tanítómesterei!