TANÁCSADÁS

 

ASZTROLÓGIAI TANÁCSADÁS:

(személyes tanácsadás)

 

 

 

Asztrológusi ETIKA!

1. A halál időpontjáról soha, senkinek, semmilyen körülmények között nem adok felvilágosítást!

2. Tiszteletben tartom az egyén szabad akaratát. Elzárkózom attól, hogy bárkiben determinált (eleve elrendelt) jövőképet alakítsak ki. Vallom, hogy a sors alakításában az egyén szabad akaratának döntő szerepe van.

3. A képlet által jelzett irányvonalakat lehetőségként kezelem és semmiképpen nem vállalom át a döntést a hozzám fordulóktól.

4. Az elemzés során mindenképpen a hozzám forduló személy érdekeit védem és a róla szerzett információkat titokként őrzöm.

5. Harmadik személyről csak nagyon szűk morális kereteken belül, leginkább a hozzám fordulót is érintő kérdéseket tekintve adok felvilágosítást.  

6. A nem ártás elvét mindenkor szem előtt tartom.  

7. Az asztrológiát elsősorban egy gnosztikus (tapasztalati) önismereti útnak tartom, mely holisztikus világképen alapul és eszközként használja az analogikus (szimbolikus) gondolkodást. 

 

 

 

asztromiskolc

 

 

IDŐPONTKÉRÉS:

06-30-6560457

Soós Lászlóné Tímea asztrológus

miskolcijogaegy@chello.hu

 

  • Mi szükséges ahhoz, hogy egy képzett asztrológus elkészíthesse saját, személyre szabott elemzésemet?

Ahhoz, hogy korrekt, pontos elemzés készülhessen, be kell pontosítani a születés idejét, óra, perc, másodperc pontossággal! Ugyanis 4 perc eltérés a születés idejében, 1 évet jelent a prognosztikában!

 

A pontosításhoz szükséges adatokat az ADATLAP SZÜLETÉSI IDŐ PONTOSÍTÁSÁHOZ tartalmazza, mely letölthető a honlapról!

 

  • Mennyi ideig tart egy elemzés?

Egy átlagos tanácsadás 60 perces szokott lenni. Egy-egy alkalom 2-3 kérdés kiértékelését teszi lehetővé. Ha valaki szinasztriát, kapcsolati elemzést kér az 1,5-2 órát vesz igénybe.

 

  • Mennyibe kerül egy komplett elemzés?

A 60 perces konzultáció ára 15.000.-. Szinasztria esetén, mely két bepontosított képlet összevetését jelenti álltalában 1,5 óra és 19.000.-.

 

Időpont kérés: 06-30-6560457