AKTUALITÁSOK - 2023. NYILAS HAVA
BEJELENTKEZÉS
Név:
E-mail:

Nem érhető el leírás a fényképhez.

Aktuális bilygóállások:
November 22-én szerdán,15:03-kor a Nap belép a Nyilas jegyébe.
A Nyilas hava
A Nyilas jegy a Jupiter uralma alatt áll. Pozitív, aktív, önérvényesítő, a Tűz elem Változó energiahasználatú jegye.
Jelmondata: Én hiszek!
Védikus Mantrája: „Mindez valóban Brahma!”
A Változó jellegéből adódik, hogy a Nyilas személyiségében kettősség lakozik. Szimbóluma a Kentaur, mely maga is a kettőség hordozója. Hol tele van önbizalommal, hittel, optimizmussal, lelkesedéssel. Máskor pedig kishitű és önbizalom hiányos. Tüzes jegy révén folyton célokat tűz ki maga elé, melyeken gyakran változtat. Kudarckerülése miatt ritkán fejezi be a dolgokat, így nem kell szembesülnie a végeredménnyel.
Nagy perspektívákban gondolkodik. A Jupiteri hatás miatt az egészet akarja átfogni. Fölé emelkedik a hétköznapoknak. A szellemiség fontosabb számára, mint a gyakorlat. Az apró dolgokban elvész! Idealizmusa és naivitása gyakran keserű csalódáshoz vezet. Szalmaláng típus, pillanatok alatt fellelkesül, és ugyanilyen gyorsan meg is unja a dolgot, ezért igényli a változatosságot. Túlfejlett az igazságérzete. Fontos számára az önkifejezés, önmegvalósítás. Szeret jól élni, a pénzhez azonban nem ért. Gyakran esik túlzásokba. Laza és spontán, mely komoly gondokat okozhat egy mindent előre megtervező partner mellet. Nagyon kreatív, tele van ötletekkel, melyeket nem képes kivitelezni. Mindig kell mellé valaki, aki megvalósítja azokat.
Diszharmonikusan: beképzelt, nagyképű, sznob, arrogáns, képmutató. Az embereket nem valódi értékük és viselkedésük szerint ítéli meg, hanem a státuszuk és birtokolt anyagi javaik szerint.
Életfeladata a Hit, elsősorban önmagában. A hitet nem lehet tanulni, az vagy van, vagy nincs. A kiteljesedett Nyilas etikusságával, optimizmusával, lendületével, önbizalmával másoknak is hitet ad!
A Nyilas szülő hajlamos túlzott elvárásokat támasztani gyermekével szemben. Nagy hangsúlyt kap az erkölcsi nevelés. Mindezek mellett nagy szabadságfokot is ad gyermekének.
A Nyilas gyermek: Ha célját nem éri el hamar, elkeseredik és megtorpan, ezért rövid távú célokkal lehet leginkább kitartásra ösztönözni. Rendkívüli kedvességével leveszi a szülőt a lábáról, ezért nehéz őt megbüntetni. Türelmetlen, mozgékony, jó szívű, nagyon kedves és előzékeny, tanulásban lusta. Kívánja mások rokonszenvét. Kezdeményező, egyénisége van, és a humora sem utolsó.
A Nyilas jegyéhez tarozó testtájak és betegség hajlamok: a csípő és comb területe. Szervei: máj, méregtelenítő szervek, szénhidrát-anyagcsere. Segíti a beépülési és növekedési folyamatokat. Zsírszövet. Daganatok, duzzanatok, elhízás.
Nyilas hivatások: politikus, jogász, ügyvéd, bíró, filozófus, teológus, művész, asztalos, tanár, vívó, manager de néha válhat belőle szélhámos is.
Híres Nyilasok: Christina Aguilera, Brad Pitt.
Magyarország tradicionálisan a Nyilas jegyéhez tartozik!
Ő az utolsó őszi jegy.
A Nyilas havában kezdődik az Adventi időszak.
A fenti bejegyzés csupán általános, steril megállapításokat tartalmaz a nyila jegybe belépő Napról. Ez közel sem elégíti ke egy személyes konzultáció mélysegeit és személyre szabottságát! Kérjen időpontot egyéni elemzéshez!
06-30-6560-457 Soós Tímea asztrológus
Jelne álláspont szerint januárra tudok időpontot adni.